ERZURUM / YAKUTİYE - Edip Somunoğlu İlkokulu

Edip Somunoğlu İlkokulu

Adres
ŞÜKRÜPAŞA MAH. ATABEY SK. EDIP SOMUN OĞLU ILK OKULU BLOK NO: 14/1 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen bir okul olmaktır.Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip bir okul olmaktır.Çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, sürekli gelişen; bir okul olmaktır.
Misyon
Araştırmacı,katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip,çağdaş bir eğitim alan ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
08.30-13.50
Doğalgaz-Merkezi Sistem
Toplu taşıma araçları- özel araçlar
Yerleşim Yeri
Erzurum İli Yakutiye ilçesi sınırları içerisinde şehrin kuzeyinde bulunan şükrüpaşa mahalleside bulunmaktadır.
5 km
Sportif Etkinlikler
Futbol Turnuvası-Tombik Oyunu-Parkurlu Hafıza Oyunu-Dart yarışması-En Dikkatli Benim (Eşini Bul) Yarışması-Ses yarışması-Sandalye Kapmaca Oyunu-Bowling-Oryantirig
ATIK YAĞLARI KUMBARAYA AT, ÜLKENE DEĞER KAT