ERZURUM / YAKUTİYE - Edip Somunoğlu İlkokulu

Kas

"Haftanın Sınıfı" sloganı ile bir program dahilinde hafta içerisinde meclis üyeleri tarafından okulda bulunan sınıflar temizlik tertip düzen disiplin vb konularda belirlenen kriterlere göre değerlendirilerek 5 günlük puanlama sonucunda haftanın en yüksek puan alan sınıfı tespit edilecektir. Tüm sınıfların o hafta içerisinde kaçıncı sırada olduğu sınıf kapılarına yapıştırılacak logolarla gösterilecektir. En fazla 1.lik logosunu alan sınıf yıl sonunda  "YILIN SINIFI" olarak ilan edilecektir.

Kas

Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğine göre öğrenci ve öğretmenlerimize katılım-başarı-teşekkür belgeleri verildi.Toplam 197 adet katılı-başarı-teşekkür belgesi verildi

Kas

Yarışma 20 Kasım 2017 ve 20 Aralık 2017 tarihleri arasında tüm öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilecektir.

Kas

Günlük haftalık aylık gözlemler sonucunda tertip düzen, öğrenci davranışları konusunda diğer sınıflara göre farkındalık oluşturan sınıflarımız ödüllendirilecektir

Kas

Yarışmamız okuldaki öğrencilerimizin davranış temizlik ve başarı durumları gözlenerek oluşturulacak puanlamaya göre belirlenecek öğrencilerin yıl sonunda ödüllendirilmesi şeklinde olacaktır.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Haftası münasebetiyle  14 kasım 2017 salı günü okulumuz konferans salonunda Piyes ve Sunular düzenlenecektir.

Kas

10 Kasım Atatürk´ü Anma Haftası münasebeti ile düzenlenecek olan futbol turnuvası hava muhalefeti nedeni ile ertelenmiştir.